Aysnrgvvnc Arkadaşlar oğlum 6 aylık olmak üzere 5. Aydan beri gece bu saatlerde uykusunu bölüp 2 saat sonra tekrar uykuya devam ediyor ne yapsam bi türlü uykuya döndüremiyorum bir çaresi var mıdır normal uzun uykuya döner mi geçici mi başına gelen varmı?
Aselmina1906 Aysnrgvvnc benm kızımda aynı şeklde emmek içn uyanıyor ve uyumakta zorlanıuır uykusunu almış şekilde kalkıyor
hayalperest__ Aysnrgvvnc burdan bir hanımefendi yazmıştı. bizde aşagı yukarı bu saatlere göre uyunca işe yaradı sizde deneyin isterseniz inşallah düzene girersiniz. Sabah 7.30 uyanış 1. Uyku 9.30 (1st) 2. Uyku 13.00 (1st) 3. Uyku 4.30 (max 45 dk 1 st ) uyku rutini 20.00 (15 /20 dk) 20.30 gece uykusu…
Nereleregidem Aysnrgvvnc benimki de böyleydi gündüz uykularina şekil verdim deliksiz uyumaya başladı. Öğlen iki uyku toplamda üç saatten fazla yatirmiyorum. He ruykuda en falza bir buçuk saat kalıyor. İki uyku arası iki buçuk üç saat olacak şekilde. Siz de bebeğinizin uyku saatlerine bir dikkat edin isterseniz bebeğinize göre sekillendirin
Aysnrgvvnc hayalperest__ Nereleregidem aslinda o uyku pencerelerine dikkat ediyorum 1 er saatten 3 uyku yapiyor araliklari 2 2 bucuk saat olacak sekilde uyku rutinimiz var 8de güzel sekilde uyuyor 2 gibi kalkiyor bidaha geri uyumuyo 4 5 e kadar 4. Ay atağı yasamadik böyle bisey oldu bizdede