Emine1234 Kullanan varmi kızlarım ikiz erken doğdular kilo almaları için vermek istiyorum kullanan varsa yazabilirmi
Gamze46 Emine1234 Canım o şurubu ben kendim için kullanmıştım normalde şurup alarji şurubu ama iştah açıyor ve uyku yaptığı için kilo almak için vermişti doktorum ama o şurubun çocuklara uygun olmadigini düşünüyorum bence sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun ama bu tarz ilaçlar vermeyin
Nehir16busra Emine1234 ben kullanmıştım allerjim var hemde iştahsızım diye iştahım fena değildi ama kilo almadım açıkçası fikrimi sorarsanız kullanmaya hiç gerek yok
Gamze46 AyseninAnnesiiii Kilo almadım ama sürekli uyku hali yapmıştı bende bence hiç çok gereksiz kilo için kullanmaya bebekler ve çocuklar içinde zararlı olacağını düşünüyorum
AyseninAnnesiiii Gamze46 ben kendim için sormuştum çok zayıfım artık takıntı haline getirdim de siz kilo aldıysanız banada bi Ümit olur diye düşündüm 🙈
uckizannesi Bende kızıma iştahsız ve uyku problemi vardı aldım bir kere içirdim aşırı derecede agresifleşmeye bağırıp çağırıp uyudu ilacı 1 kere verdim etkisi nerdeysw 2 gün sürdü
hayalperest__ Emine1234 ben kullandım ilk bir hafta nerdeyse iştahım aşırı açıldı sonra yan etkisine vücut alıştıgı için fayda etmedi.
Mervetahir Benim kızım hiç yatmıyordu ve alerjik hastaydı doktor yazmıştı yan etkisi uyku ve iştah açmasıymış uyku da hiç bir işe yaramadı ama mama mama diye ortada geziyordu iştah baya açmıştı
Busraa3535 Emine1234 Ben de daha bugün sipraktiğin şurup açacaktım postu iyi oldu uyku düzeni yok hiç sadece emmek istiyor Normal yemekle alakası yok sizin İkizler ne kadarlık benim kızım 18 ay Acaba kullansam bir şey olur mu
Emine1234 Busraa3535 benimkiler 11 aylık ikiside kiz ben verdim bense ise yaramadı doktor tavsiyesiyle yarim ölçek başladım 2 gündür veriyorum
Gamze46 AyseninAnnesiiii maalesef canım bende bu konudan muzdaribim ne yaptıysam alamadım kilo artık kabullendim
AyseninAnnesiiii Gamze46 bende kabulleniyorum ama çocuk gibi kaldım insanların tepkisi fln üzüyor artık 40 kiloyum siz kaç kilosunuz
Gamze46 AyseninAnnesiiii 45 kiloyum canım boyum 1.70 o kadar zayıfım ki herkesin kötü yorumlarından bıktım