Murataleyna Kızlar bebeğim yatiyo gözü kapalı ama ıh ıh diye bi oraya bi buraya dönüyo sallıyorum gözü kapalı olmasına rağmen uyumuyo neden olur anlamadim sabaha kadar sürerse bittim🤦♀️ bu arada 8 ay 25 günlük
Agness Murataleyna Belki diş cikariyosa diş agrisidir veya midesi de agrimis olabilr . Ben bazen uykuya dalamayinca , okuyorum . Ayetel kursi felan. Yatağına yatirincaya kadar rahatlıyor .
Pnar_2886 Murataleyna benmkide 18 aylik ayni dedigin gibi uykuya direniyor aslında uykusu var huyu degsiti kafayı yemek üzereyim 😥😥
Murataleyna Pnar_2886 uyuyo ama uykuda ıh ıh diye mızmızlanıyo uyanmasın diye sallıyorum bende ama sanırım karnı ağrıdığı için
sademinannesi Pnar_2886 Allahım aynı biz ya asla uyumak istemiyor ağlama krizlerine giriyo uyuyunca da bir kaç saat sonra tekrar uyanıyor önceden düzenli bi uykusu vardı 1,5 yaş aşısından sonra bişey oldu 🤦🏻♀️
Pnar_2886 sademinannesi dediginiz gibi bizimki de ondan sonra oldu sanırım huyu degsiti önce beşiğinde uyumak isterdi simdi yanimizda uyumak istiyor almym yerinde uy uyusun alışmasın diyorum yıkıyor ortalığı 🤦♀️🤦♀️
1prens1kedii1 Murataleyna bizde de var o 11 aylık olcaz ama diş sancısı arttı iyice uyumak istemiyor uykusu olduğu halde sallıueıum gözü kapanıyor dalacak tam birden ayaklarını sallayıp kaldırıyor kendini ama hafifledi yavas yavas o halleri