3yasakadarsifirekran Kızlar bende şu suluktan var oğlum yeni öğrendi pipetle içmeyi ben tutup kafasına dikince çekebiliyor normal kendi çekemiyor acaba suluktan mı kaynaklı ?
dumeka 3yasakadarsifirekran zamanla öğrenir. Siz karşısında bi kaç kere pipetle çekip gösterin. Bir de suluk olmadan sadece pipetle suyu biraz çekip bi tarafı baş parmağınızla tıkayın ağzına uzatın emer gibi yapınca bırakın. Umarım anlatabilmişimdir.
brolarim 3yasakadarsifirekran bizdede bundan var ilk başlarda oğluö hiç içemiyordu zor geliyor su güç gerekiyor yani emiş gücü ama zamanla düzeliyor içe içe normalleşiyo
3yasakadarsifirekran Mizmizmyrtle yok dikince içiyor çekiyor kendi kendine içemiyor ben kaldırıyorum suluğu
3yasakadarsifirekran dumeka teşekkürler evet ilk öyle yaptık 1 hafta kadar ama bu suluğa yeni geçtik sanırım bu sulukta hemen gelmiyor su çekemiyor suluğu tam doldurmama rağmen ben kaldırınca içebiliyor dedim acaba suluktan mı normal pipetten çekiyor çünkü
dumeka 3yasakadarsifirekran siz çekmeyi denediniz mi pipetten? Yani sorun var mı sizce? Biz munchkin suluk kullanıyoruz ben çektiğim zaman çok zor geliyor ama bebeğim çok rahat içiyor sanırım fazla gelince de boğulma endişeleri oluyormuş içemiyorlarmış. Çok fazla veya çok az geliyorsa da içmemiş olabilir belki. Veya pipet suluk tabanına tamamen değiyor arada hava boşluğu kalmıyorsa dik pozisyonda su gelmiyordur siz eğince boşluk oluşuyor olabilir mi?
3yasakadarsifirekran dumeka evet çektim geliyor . Sanırım az geliyor yada gücü yetmiyor zamanla alışır diye düşünüyorum yoksa başka suluk alacağım