Tatlican Kalpsizim33 illede ikisinden biri olacaksa ilk olan daha modern digerinden sıkıldım kucuk altinlarlada yapildi herkesin kolunda var
nazlimom_ Kalpsizim33 bozdurunca hangisi para eder ona bakin bence çeyrekli daha güzel modası geçmez ilerde kolyesini falanda yaptırırsınız durumunuz müsait olursa set gibi takarsınız
Lkjhgfdsa Kalpsizim33 bence 14 ayar alma 1 sene önce aldığım 14 ayar bileklik onca zam geldi daha şimdi aldığım parayı çıkartıyor satıldığında düşük gram olsun 22 ayar olsun
Tatlican Kalpsizim33 ilkinin aynisi degil ama benzer sekilde var bendede ama esim beyaz altin olarak almis sözluyken bende beyaz altin sevmiyorum hic
_YanakReisinAnnesii Kalpsizim33 bir zamanlar artik yok tabi 😂 2. Ye benzer bilekligim vardı güzel duruyordu
pogacayanakk Kalpsizim33 ilki çok çabuk yamulma kırılma yapıyor günlük kullanım için düşünüyorsanız ve çok değer kaybettiriyor ikincisi daha mantıklı bence
Minkpndam İlk model daha şık ama asla tavsiye etmiyorum her bir darbede içe giriyor ben sattım kendikimi başka modeller bakın bence 🫶🏼
BuzluKahve Kalpsizim33 İlki kullanışsız, ikincisi de bence çok klasik. Doriko toplu üç sıralı üç renkli aldım ben, hiç çıkarmıyorum her şeyle de uyuyor
Kalpsizim33 BuzluKahve kuzu ben klasik düşünüyorum aslında kullanışlı mesela kopma kaybolma riski olmayan
BuzluKahve Kalpsizim33 benim bu fotoğrafını attığım kopmaz. Bir de takılma yeri klasik değil de kancalı. Onun da fotoğrafını bulursam atayım.