Elifhakan12 26 aylık kızım için kaydırak almak istiyorum. Kullananlar var mı?Kaç yaşa kadar kullanabildiniz ve almak mantıklı mı? Fikir almak istiyorum
birannebirmelek Elifhakan12 benim kızım 16 aylık 1 hafta oluyor alalı çok eğleniyor kayarken ☺️ oyuncak hayvanlarını falan da kaydırıyor baya oyalanıyor. Birde malum kış mevsimindeyiz çok iyi oldu
Kubrasolmmaz Elifhakan12 çok iyi bir tercih ben oğluma aldığımda yeni yürümeye başlamıştı çok seviyor şuan 26 oldu hala günlük en az 50 kere kayıyor😁😁
mrvelfada Elifhakan12 Alıp memnun kalan arkadaşlar link atabilir mi ben de almak istiyorum oğlum 1 yaşında
Balim61 birannebirmelek nerden aldinz acaba ebati faln nasl büyükmu?Kac yasa kadr kullaniliyo yada 10 gun snra 2 yasina girick oglm kisn disari cikamiyorz malum bide tek olunca cok sıkliuo evde oyalamk icn bnde istiyrm oyle bisy
asiltonunmommysi birannebirmelek benimki 15.5 aylık oturarak kayamıyor korkuyor 😂 yüzüstü kayıyor bende düşündüm bi ara ama sırf bu yüzden almadım
birannebirmelek Balim61 trendyoldan aldık dolu ilk kaydırağım yazınca çıkar. Çok büyük bir kaydırak değil ama 2 yaşına girene kadar en azından binebilir diye düşünüyorum 😀
Elifhakan12 Kubrasolmmaz havuz ve toplu set almak istiyorum. Tek başımayız, aktiviteler yapıyoruz ama o da bir yere kadar.. Kış olduğundan çok sıkılıyor
birannebirmelek asiltonunmommysi aslında bana kalsa bende daha almazdım 😅 bir arkadaşımıza gitmiştik 2 buçuk yaşında kızı var o çıkarmıştı oynasınlar diye ilk binerken çok korktum ama baktım ki bir kaç kaymadan sonra sanki hep biniyormuş gibiydi öylelikle aldık
Kubrasolmmaz Elifhakan12 havuzla ekstra güzel oluyor benim alanım sınırlıydı bir kaç gün havuzunu şişirip topları koyunca çıldırtmıştı mutluluktan iyi
Aselbusraa Elifhakan12 merhabalar 24 aylık kızım için aldık dolu kaydırak büyük olanlardan baya memnunuz gün içinde vakit geçiriyor bebeklerini vs kaydiriyor severek oynuyor tavsiye ederim
kahveli_anne Kızlar kızım şuan 4.5 yaşında. Tam pandemi zamanı eve tıkandığımızda 2 sene önce aldım. Özellikle büyük seçtim diğerleri küçük hemen kayar büyüyünce binemez diye. İyiki de öyle yapmışım. 2 yaşındaki oğlumla kayarken çok eğleniyorlar. Aldığımın linki de burada. Diğer kaydıraktan göre çok daha uzun. Asla pişman olmazsınız. https://app.hps.im/d7ct/3s31zfyo
Balim61 birannebirmelek Anladm ben dha buyuklerine bakmam lazim ozmn 2 yasina girick bi kac gun snra zaten