Hevimm Merhaba bebeğinin saçında konak oluştu yeni yeni oluşmaya başladı nasıl temizlenir bilgisi Olan var mı yardımcı olabilirseniz
Zeynolii Hevimm zeytinyağı sürüp beklettikten sonra ters yöne doğru dişli bebek tarağıyla yumuşak yumuşak tararsanız geçer bizim ki öyle geçti
Hadianne Hevimm eğer saf zeytinyağı varsa onu yoksa bebeğe yağıyla güzelce masaj yap canım saç derisine daha sonra konak tarakları var böyle bit tarağı gibi aynı onunla hafif tara dökülüyor sonra da banyosunu yaptır bebesin
Fatma1122 Hevimm zeytinyağı sürüp biraz beklettim ben soneada da yıkadım geçti çok şükür öyle yaobilirsinjz
Fatma1122 Hevimm 2 aylıktı ben doktoruma sorarak yaptım ama bazi Doktorlar da zeytin yağı iyi değil diyolar bebek yağı da yumusatiyormus bide mustelanin konak şampuanı önermişti doktorum
birinsan14 Biz de Hindistan cevizi yağı vardı banyodan 2-3 saat önce sğrdğk ovaladık hafifçe sonra mustela ile özellikle kpnaknolan yerleri iyice yıkadık geçti tekrar etmedi edersenbunun için özel şampuanı kremler oluyor onlara bakabilirsiniz