Hilalileefe Bebeğim ek gıdaya geçeceğiz. Sizin denemelerinizde hangi yiyecekler gaz yaptı? Ya da hangi yiyecekler alerji yaptı? Bizde şimdilik gazı yoğurt yaptı . Hazır probiyotik maya kullandım. Acaba ondan mı bilemedim? Ya siz de?
__mom Hilalileefe yoğurdu activia yoğurt ile yaptım ilkte gaz olur gibi oldu ama sonra alıştı galiba vücudu yoğurdu çok seviyor
__mom Hilalileefe havuç - patates - muz - yoğurt - balkabağı - haşlanmış yumurta sarısı denedim şimdiye kadar yarın avokadoya geçmeyi düşünüyorum belki labne peynirle veririm
__mom Ysgl26 canım ben muza anne sütü ve bir çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp öyle verdim kabızlık olmadı o yüzden deneyebilirsin
Adenbebi Ysgl26 bende patates yedirdim normalde hergun kakasını yapan bebişim yada en geç iki günde bir kaka yapan bebişim yapmadı acaba bundanmıdır ki 😔
SareLinaM __mom tam olarak nasil yaptiniz yani normal ev yogurdundan farki mayasini activia kullanmaniz degilmi
Noriye __mom bende activa ile yapıyorum sanırım siskinlkk mi yapıyor hep gece gazlı acaba ondan mi ya seviyor yiyor ama napmam lazım sürekli gaz masajı yapıyorum 8 aylık olcaz
Jelibonsmom Hilalileefe patates 🥔 çok fena gaz yapmıştı , hatta mukuslu kakaya sebep olmuştu , bir de cevize alerjisi çıktı
Noriye Hilalileefe bende activa ile yapıyorum ama hep gaz var ondan mi acaba yeni aklıma düşmeye başladı ne yapsam ya kaç kere kalktı ağlıyor masaj bile nafile bazen
Hilalileefe Noriye bende de aynı sorun. İnternette bir yerde görmüştüm. Elma püresi ile karıştırınca gazı olmadı yazıyordu. Şeker gazı azaltiyormuş. Denemedim ama görmüştüm
Hilalileefe Peki gaz yaptığını anladınız iki üç gün ara verip sonra tekrar deniyor musunuz? Gaz olmadığı oluyor mi?
Noriye Hilalileefe aslinda dun bunu bilmeden Elma puresi ile yedirdim lakin gece cok agladi bugun vermicem yogurt bakalim nasil olacak