smileanne Merhaba annelerim , bursa da sünnet yapan iyi bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz ? Bebeğim 2 aylık hareketlenmeden sunnetini yaptiralim diyoruz. Doktor arayışı icerisindeyiz . bir de yaptıran annelerim fiyat bilgisi verir misiniz ?
minikyavrumm smileanne tamer özekinci ye yaptirmistik 7 ay önce 10 aylikken sadece ilk bez degisiminde aglamisti sonra sanki sunnet olmamis gibi emeklemeye baslamisti 1500 dü sanırim fiyati
DAO smileanne Medicana Perihan hanıma yaptırdık tam 77 günlük iken şu an 7 aylık çok memnun kaldık süreçten ve sonuçtan 1000-1500 gibi bişey verdik tam hatırlamıyorum. Şimdiden geçmiş olsun ❤️🩹
Ayaz13 REZZ Ünal adıgüzele yaptırdık 6 aylıkken çok memnununuz , çok ilgili ve Güler yüzlü bir doktor 😊
REZZ Ayaz13 himm öyle mi sevindim bizim ki daha çok küçük biraz zaman geçsin bende Ünal bey düşünüyorum netten araştırdıgim kadarıyla memnuniyet oranı yüksek
keremiko8024 Ünal adıgüzel der geçeriz efsanedir hiç anlamadı bıdığım sadece ilk çişinde ağladı o kadar tamamen usulüne uygun tekbirlerle falan yapıyor eşiyle beraber açmışlar kliniklerini çok tatlılar 3-4 arkadaşımızı da gönderdik bizden sonra gittiler olmaya onlar da çok memnun kaldı