Ecemnr7 Uzamış sarılığı olup araştırma hastanelerine sevk edilen bebişler var mı orda neler yapılıyor tekrardan kan idrar verecekmiyiz
milaseren Ecemnr7 5 minik tüp kan alıyorlar ve idrar alıyorlar. Çok detaylı testler yapılıyor. Bir olumsuzluk olmaz ise anne sütü sarılıgı teşhisi koyuluyor. Bizde öyle oldu. 5. Ayda anca gitti cocugun kararmışlıgı. Kilo alımı normalse testleride temiz cıkarsa hiç korkmayın
Demiralp60 Ecemnr7 bizimde uzayan sarılığımız var kan tahlillerimize bakıldı anne sütü sarılı denildi
Elifnur_drsn Ecemnr7 bizimde doğumdan sonra sariligimiz vardı sürekli uyuyordu hiç uyanmiyordu zarzor mama alıyordu zaten hiç emmedi. Doktor sarılıktan dedi ve değeri 9 du , biz bir gün hastanede ışın altında yattık ve geçmişti çok şükür
Zlyhatuana Ecemnr7 32 ye çıkmıştı bence korkma bizimki ağırdı 10 gün fototerapi aldı 5li geçmedi 18 e düştü anca araştırmaya gittik orda takibe aldı yatış yapmadı hem emzirdim hemde tıka basa mama yedirdim ve atlattık 🙏
Ecemnr7 milaseren kilo alımı iyi idrar yolu enfeksiyonu vardı geçti ama sarılık geçmedi 7ye düşmüş sadece 10du. Doktora zamanla düşmez mi 1 hafta oldu daha dedim yine de git dedi . Sizin kaçtı sarılığınız gönderdiklerinde
Gktug Benim de bebeğim 1 ay 5 günlük gözlerinin içinde hala sarılık var doktorumuz uzamış sarılık dedi tiroidlerine baktı normal dedi kilo alımı gelişimi de normal dedi ama suan ne yapacağız bilmiyorum nasıl geçer nı sarılık
KumsalKartal Benim kızımda da çok geç geçti doktorumuz anne sütü sarılığı dedi bi sürü tahlil yapmışlardı bişey çıkmamıştı bol bol emzirin demişti sonrasında da geçti tüm vücudu geçtikten sonra gözleride geçiyor
Ecemnr7 elifbektas1476 yaptırdık enfeksiyon çıktı antibiyotik verildi enfeksiyon geçti ama sarılık 10dan 7ye düştü doktor yine çok diyor
Ecemnr7 Zlyhatuana bizimki hiç mama yemiyor☹️ Almıyor mamayı kaç tane değiştirdik anne sütü istiyor sadece Bende elimden geldiğince sürekli veriyorum inşallah dediğiniz gibi olur Salı günü araştırmaya gideceğim ☹️