Rukiye_23 Bebeğim 6 aylık 3 gün önce ek gıda verdik biraz zor cikardi ama bı sorun olmadı.bugunde kakasinda damar gibi kan gördüm ama mukusumsu bı kaka. Doktora gitmeli miyim
Hghghghghg sweetangell Rukiye_23 benım Bebegım 5 aylık ishal gecırdı sonra kakasında kan gördüm mukuslu kakası doktora gıttım gosterdım kan aldım mıkrop kapmış hem kanda hem kakada ondan bıze yatış verdı 1 hafta kaldık fotoğraf cekıp doktora gosterın lütfen
_22_incimeva_ Rukiye_23 alerji canım benim bebeğim 4 aylık 2 aydır diyetteyim yapıyorum bizde kakada kan ile farkettik
Rukiye_23 Rukiye_23 sweetangell evet yapıyoruz. Aklıma şimdi şey takıldı acıda böyle yapar mı. Dünden beri emmek istemiyor hep bı huzursuzluk
sweetangell Rukiye_23 olabilir acı şeyler rahatsız edebilir bir kaç gün gözlemleyin yine olacak mı kan ya da vucdünda döküntü falan
Mys30 Rukiye_23 olabilir bende 3.5 aylikti ilk defa tahin yemiştim kan görmüştüm kakasin da siz ne yediniz acaba ?
Rukiye_23 Mys30 Mys30 dediğim gibi 2 gün önce yemistik o acı ve ıspanağı dün sabah gördüm.ve biraz öncede altını değiştirirken kabuksu gibi siyah şeyler gördüm. Canım çok sıkıldı zaten dün bana sormadan biraz krem şantili tatlı vermişler ondan dolayı olabilir mi bu kqbuklar