Suradevelioglu Kızlar aranızda kullanan var mı , kendi ölçeği ile kahve koyunca çok acı oluyor bir fincan için bir çay kaşığı koyunca da Su gibi oluyor siz nasıl koyuyorsunuz ölçüsünü? Birde kahveler köpüksüz oluyor.. yada ben mi yapamıyorum anlamadım
Ebruli101 Suradevelioglu hüp bende almıştım sıfır köpük yapıyordu hüps aldım iade edip 2 seneyi geçti memnunum bence makineyle alakalı
eserekli_kiz11 Suradevelioglu canm malesef makina oyle hem annem hem kuzenm kullnyr ben her anneme gttgmde kullanyrm ama gercekten cok kötü bir kahve makinasi dedgn gbi cok acı yapyr ve köpüksüz, eski makinalar bile cok daha iyo yapyr
Merveeofs Suradevelioglu ay benimki hatır hüp müydü bilmiyorum ama kendi olcegini değil bir tatlı kaşığı kullanıyorum her bardak için. Bir de benimki güzel köpük yapıyor ama bir bakayım hatır hüp müydü diye
Suradevelioglu Ebruli101 gerçekten mi yaa valla kaç kere denedim köpüklü olmuyor Dup duru oluyor resmen
Suradevelioglu Ebruli101 yaa ben şu an kahve makineme baktım da yanında minicik bir s varmis yani hüps müs benim ki de . Siz nasıl yapıyorsunuz kahveyi . Ben şu an yaptım yine köpüksüz ve acı . Ölçeğin yarisi kadar kahve koydum
Ebruli101 Suradevelioglu ben ölçekle yapmadım ölçek baya büyük acı oluyor ben tatlı kaşığıyla yapıyorum kahveyi de çekilmiş alıyorum bide közde kahve modunda yapıyorum dibek kahvesini sütlü kahve modunda yapıyorum
egelsenkonuss Suradevelioglu olcu kaşığını yarısını koyuyorum güzel oluyor kahve ile de alakalı olabilir
Madampollyanna Suradevelioglu bendede 2 si bir arda olan var 3 aydır kopuk yapmıyor bazen taşıyor, anlamadim bir anda ne oldugunu
Berydeniz Bende Yeni aldim ikinci elden aldim kizimin mama ölçeği ile yapıyorm gayette köpüklü oluyor ben karbonatla temizlemstm
mysa2 Suradevelioglu Merhaba ben hup kullanıyorum normal kendi ölçeği ile yapıyorum özellikle birşeyde yapmıyorum . Önce kahveyi üzerine suyu koyuyorum bol köpüklü oluyor . 1 ölçek ağır geliyorsa tatlı kaşığı ile deneyin o halde
River Kahve bayat olunca köpüklü olmuyor makineden hazır olduğu için ses gelince birwz beklese bile yine köpüğü gidiyor. Cezve kısmının beyaz yeri temiz olmalı Bi de cezveyi çıkarıp makinenin iç üst kısmında lazeri var onun orayı ve ışık yanıp sönen yeri silin kuru bezle. Ben 2 senedir kullanıyorm kahvesi az olunca ya da bayat olunca köpüklü olmuyor. Kahve köpğrüp taşacakmış gibi yükselmediği için lazer okumuyor ve kahve fazla piştiği için acı oluyor. Tuğba kuruyemişn taze çekilmiş kahvesinden memnunm.