Vrlmr Bebeğim 35 günlük 3150 Gr doğdu şuan kilosu 3800 Gr günlük 5-6 çilli bezi var sizce kilosu normal mi? Anne sütü alıyor
Olimbonii Vrlmr 650 gram almış biraz az ilk aylarda 1 kilo almasi lazım sonra zaten 3.aydan sonra gram almasi düşüyor biraz daha sık emzirin saat tutmayin 🤗
Damymom Vrlmr aylık bazda en az 500 gr almalı ki 500 den fazla almış gayet iyi 1 kg almak zorunda değil her bebek bir değil benim bebişte öyle 💕
aylinpala Vrlmr gayet iyi korkmayın kilo ve çişli bez takibine devam edin. Sarılıkta yoksa sıkıntı olmaz benim oğlum da 3110 doğmuştu 40 günlükken 4 kiloydu
Vrlmr zeyderler 2950 gibi tahmin ediyorum kendi imkanlarımla evde ölçtük 5 günlükken doktora gittiğimizde beziyle ölçüm yapıldı doğum kilosuna gelmiş dedi 3150 Gr 10 günlükkende aynı kilodaydı ama
zeyderler Vrlmr ee çok iyi işte 850 gr almış. Nerden biliyorum bebeğim 3105 doğdu doğumdan sonra 2950 ye düştü arkasından geri doğum kg ulaştı ve 30. Gün de 3850 olmuştu. Dr çok iyi dedi düştüğü kg hesaplıyoruz dedi
Vrlmr zeyderler doktorumuz 100-150 Gr az diğer ay da olursa takviye gerekebilir dedi o yüzden takıldım bu duruma
Tubifora Vrlmr gayet guzel , birde dogdukdan sonra kilo vermistir mutlaka onu bile toparlayarak almis maşallah