Deletedmom_78 4 aylik bebekleriniz gunduz kac kez uyuyor? Gece uykusuna kaçta yatiriryorsunuz? Benim bebe bu aralar coştu uyutamiyirum gece kalk uyu kalk uyu sarhos oldum normalde gece uyksujna abisiyle beraber 9.30 10 gibi yatiriyordum ama bu aralar fena halde gece yine uyaniyordu ama bu kadar degil nasil duzene sokacagimi sastim gunduz uykulari da felç sizin uyku duzeniniz nasil?
Mhtpkrtgl Deletedmom_78 vallahi sormayın atak mıdır dolunay mıdır merkür geri mi gidiyor bilmem ama baya zorlu geçiyor en kısa zamanda geçmesini umut ediyorum
Milo Deletedmom_78 Bizde de oyle 10 da yatiriyorum 12 ,1 kadar salliyorum çok zor ya uyuyamiyor gündüz də hep sallanarak uyur çok uyursa 1 saat delirmek uzereyim
Deletedmom_58 Deletedmom_78 4.ay atağında muhtemelen ama normal zamanda 3 uyku yapması gerekiyor diye biliyorum @Sontvbukucu son postunda ayına göre uyku sürelerini yazmıştı bi kontrol et istersen 🥰
Mhtpkrtgl Deletedmom_78 uyku gerilemesi, meme reddi ,ağlayarak uyanma, aktivitelerden çok çabuk sıkılıp ağlamalar dibine kadar yaşıyoruz hiçbirinden eksik kalmadık😂😂yalnız değilsiniz merak etmeyin ama canları sağ olsun elbet güneşli günlerde göreceğiz 🙏🏻
Mouradi Deletedmom_78 Off normal gece uykusu vardı 2 kere kalkardı şimdi saat başı kalkıyor gündüz uykusu zaten yoktu 🤦🏻♀️ Bide memede ağlıyor son günlerdir çok yorucu
[silindi] Deletedmom_78 bisey sorucam sizin onceki kullanici adiniz blenderedanur muydu yanlis hatirlamiyorsam bebeginiz 4 aylikken 2.ye hamile.kalmistiniz degil mi momdan aklimda kalmis