Ffak Bebeğim 3 Ay 17 günlük uyku düzeni 2 saatte bir uyanıyor ama 5ten sonra 20 dk da bir uyanıyor sizde durumlar nasıl?
Yarensmom- Ffak Olimbonii 3 ay 11 günlüğüz akşam 10 da emziriyorum 11 gibi gibi uyuyor gece 4 ya da 5 de uyanır 6 ya da 7 gibi uyuruz bi daha sabah 9.30-10.30 arası uyanır gün içinde de 2-3 saatte bi emer
Olimbonii Ffak besiginde uyumuyor bizimle beraber yatiyor ve piş piş sürekli acik hareket edince totosuna vuruyorum uyuyor 🤗😂
Olimbonii Ffak gece az beslemeye çalışıyorum ki alışsın ve gece deliksiz uyusun ne zaman uyanio aglarsa veriyorum mama mesela 11 de yedi uyudu bidaha uyanana kadar ellemiyorum hic 4 lerde uyaninca veriyorum bidaha sabah veriyorum
Ffak Olimbonii bende mama veriyorum ama 2 3 saat sonra kendi uyanıyor bebekten bebeğe fark var sanırım
Yarensmom- Ffak benim doktorum 28 günden sonra kan şekeri düşmez uyandırma ne zaman uyanırsa besle dedi bende öyle yaptım uykusunu bölmedim hiç sonra alıştı zaten 😇
Mrymboz Benim kızımda 3 ay 24 günlük 9da uyuyor gece 12de uyanıyor yarim saat rmzirme alt değdireme tekrardan uyuyor gece 4 taşıyamıyor ondan sonra da uyumuyoruz işte