yellowmom8 Berenberfu geçen senede bendede olduğunu öğrendim zArarsız dedi doktor sadece doğum kontrol hapları kullanma büyüme yapıyor dedi
Yaprakanni Berenberfu var bende doğustan olur genelde korkma damar yumaklanması o zararsız. Sadece aradAbir boyut takibi gerekiyor okadar
yellowmom8 Berenberfu yok kullanmıyordum ama doktor ne olur ne olmaz diye öneri de bulundu evet ultrason da ogrendım
Berenberfu yellowmom8 vallahi ben de bugün tesadüf öğrendim sol alt karnımda agri oluyordu gaz sancisi ddlr
Berenberfu Berenberfu karaciğere de bakildi o şekilde öğrendim sizin de mi doğum yaptıktan sonra oldu
yellowmom8 Berenberfu yok benim midem agrıyodu taş varmı diye ultrasonla bakılırken tesadüfen gördüler
Nazligktg Doğumdan sonra tiroid kanseri olduğumu öğrendim.ultrasonda tesadüfen karaciğerimde kitle olduğuve hemanjiom zararsız olduğunu söyledi doktorum. 6 ay sonra biyopsi önerildi üzerinden 1 yıl geçti.
Yaprakanni Yaprakanni iyi huylu olur dendı bana biopsi demediler hiç gecen karnım ağrıyordu gıttım onada bakıldı kilo vermıssın küçülmüş dedi