Ariyaarya Kızım 4 aylık günde beş kez 60 cc alıyor sizce azımı içiyor daha fazla içiremiyorun 60cc bitince ağzını kapatıo ne yapmam lazım gümde 15gram alior
Krispii Ariyaarya bize göre biraz az gibi canım doktoru ne diyor bu duruma biz 3 ay 12 günlüğüz 2 saatte 150 cc yiyor bazen 3-4 saati biliyor aralığı gece nasıl
Duruliya_annesi Ariyaarya canım kimseyle kıyaslama benim kızım 6 aylik ve hala 3 4 saatte 90 cc bitirmiyor yavaş yavaş biraz bekleyip veriyorum anca öyle içer her bebek farkli kilo alimi duzenli ise beslenmesine bakma
Linaaa19 Ariyaarya benim kızım 3 aylık günde geceleri haric gün içinde 6-7 kez 100 cc yiyor bi kaç kez 120 de yiyor ayda bir kilo alıyor
Melikeakiner Ariyaarya Anne sütü alıyormu sadece mamamı veriyorsunuz. Mama verme öğününü biraz artırın. 2 saat araya indirip deneyin birde. hangi mamayı veriyorsunuz?
yedamerve Sadece mama mı alıyor .benim kızım 3aylık günde 7 kere 90ml içiyor arada 1 yada 2 kere de 120 yiyor. Dün doktorum arttırabilirsin dedi. Ama almıyor tabi şuanlık
Duruliya_annesi Ariyaarya benim kızım 6 aylik ve altı kilo her bebeğin kilo alimi farklı canım biz insanlarda öyleyiz kimi kilolu kimi zayıf kimi çok yer kimi az yer kendini sıkıntıya sokma sağlığı yerinde olsun yeter kilo alınır dert etme 😍😘
Duruliya_annesi Ariyaarya benim kızım 6 aylik ve altı kilo her bebeğin kilo alimi farklı canım biz insanlarda öyleyiz kimi kilolu kimi zayıf kimi çok yer kimi az yer kendini sıkıntıya sokma sağlığı yerinde olsun yeter kilo alınır dert etme 😍😘
Kargator Ariyaarya benim oğlum 6 aylık olacak bir aydır mama veriyorum iki defa en fazla 90 içiyor o da çok nadir 60 cc içip kapatıyor ağzını..önemli olan kilo alımı her bebek farklı içebilir bence kıyaslanamaz
burcusenova [bilinmeyen] aptamili daha mı iyi içiyor. ben mamanın içine pekmez koyuyorum. siz hiç böyle vermeyi denediniz mi