Yaprak321 Kizlae oğlumda baya bir öksürük var ilaç zar zor içiyor yarısını cikartiyo bir işe yaramiyor ne yapsam bu öksürük geçer tavsiye olan var mı?
irva Yaprak321 Kurutulmuş ayva yaprağını kaynatın içirin.Ihlamur da atabilirsiniz içine.2 güne öksürüğü keser azaltır düzenli kullanın.😊🙏
motheroftwoangels irva 5 aylık kızıma da verebilir miyim ıhlamur Bi tarif daha var da emin olamadım konu açılmışken danışayım Çubuk tarçın ve elma kaynatıp icirebilirsiniz diye bir tavsiyede bulunmuşlardı 2 yaşındaki kızım icmedi İçmiyor nasıl icirebilirim
irva motheroftwoangels 5 aylık için ıhlamur olabilir az olmak kaydıyla ama ayva yaprağı için biraz erken. 2.5 yaşındakine ıhlamur ayva yaprağı kaynatıp içirebilirsiniz.Ayva yaprağı öksürüğü çok çabuk kesiyor.Oğlumda bazen istemezdi kendime de koyardım gel çay içicez beraber derdim ben içerken o da içerdi.😊
motheroftwoangels irva tamam öyle yapayım birazdan uyansinlar. Ayva yaprağı dediğiniz satılıyor mu yoksa aynanın kabuk kısmını mi kast ettiniz ona göre alayım 🥰
irva motheroftwoangels Ayva yaprağı canım.Aktarda var alabilirsin.Ben hep kendim de ufacık öksürsem içerim ertesi güne kalmaz.Ayva da yiyebilirsin sen o da iyidir.😊
motheroftwoangels irva çok teşekkür ederim 🥰 tamam yapayım ya mahvoldu ikisi de ufak ya hani emzirmekte fayda etmedi ilaç veriyorum oda etmedi büyüğüm zaten asla değişik şeyler içmez hemen anne buda ne diyip atıyor 🤭