yaybebegi Hzldrgn merhaba hamile kalma doğuma girme kilolarımız aynı bende 68 e düştüm ama hedefim 62 neler yediniz aceba bu süreçte bahsedermisiniz sütüm azalmadan bende kilolarımı vermek istiyorum
Hzldrgn yaybebegi abur cuburu kestim her sabah haşlanmış yumurta yedim kepek ekmeği 1 dilim zeytin peynir yeşillik öğlen ya çorba salata yada sebze yemekleri sonra ara yaptım rezene meyve yada kahve canım ne isterse galeta yoğurt akşamda tavuk balık köfte sebze ne varsa yine salatayla yoğurt 1 dilim kepek ekmeği akşam yine ara yapıyodum 9 da yeme içme bitiyodu acıkırsam sade soda içiyodum kefir tüketiyorum kahvaltıda her zaman olmasada tahin pekmez tükettim ama en önemlisi su gerçekten hedefim 54 eski kilom umarım vermeye devam ederim ☺️
KUTAY61 Sedacyln vallahi bende simdi yemek yiyorum 62 ile hamile kalmıştım simdi 72 kiloyum yemek yemek cok guzel:)simdide puding yiyecem:)
gzm_42 Sedacyln bende geceleri çok yiyordum dedim artık yeter kilo ver diyetisyene gittim yoksa vermenin imkanı yok sadece 2 ay gittim 78,600 kilo ile başladım 70 kilo ile bitirdim aslında kayınvalidemin yüzünden bıraktım boşuna para veriyon öğrendin artık diyetisyenin verdiklerini dedi esimide doldurunca gidemedim anca 8 kilo verebildim ama yazın tekrardan gideceğim inşaallah bence sizde gidin bende boğazımı tutamıyordum ama diyetisyene gidince tartilma günü gelecek az yemem lazım diyordum hep ve başarmıştım bence sizde başarırsınız emin olun ha ben çok veremedim ama genede bunada şükür bence sizde gidin 🥰
Aed Leslie yaparak, akşam 9dan sonra bir şey yemeyerek, hamur işi, şekerli şeyleri çok azaltarak, bol bol su içerek kısa sürede 6 kilo verdim. Bu arada emziriyorum.
Hzldrgn Sedacyln bende aynıydım böyle doğumdan sonra sürekli tatlı yemek istiyodum ve yiyordum da kendimi durduramıyodum yemem içmem 2 katına çıkmıştı doğum kilom ve şişliğim biraz gitti ama sonra göbeğim kaldı kendimi iyi hissetmiyodum herkes lohusasın daha diyolardı ama olmuyor aynaya bakınca karar verdim şuan çok iyi gidiyor umarım devam eder bence her öğün yemenin faydası var aç bırakma kendini ara öğün yap kesinlikle 😁
snyck Sedacyln hamilelikte 10 kg aldim 13 olarak verdim o 13u tekrar geri aldım 1senedir veremiyorum resmen 9 aylık hamile halimdeyim kaç kez başladım bıraktım eski iradem yok tahammülüm azalmış eskiden isteyince hemen verirdim