Deletedmom_48 Günaydın hanımlar bişey danışacaktım infant hobby diye bi markanın oyun matı var köpük halı diye geciyo fiyatı 750-1100 boyutuna göre kullanan varmı?varsaa değermi bu fiyata yorumları çok iyi kararsz kaldımda
Elika00 Deletedmom_48 sen bilirsin tabi ben e bebekten şu yapboz hali varya ondan aldım oyun matımız da var farklı bir markanın soğuğu geçirmiyor ben o matın üstüne yapbozu koydum salonda köşede duruyor üstünde oyuncakları var ama sadece oyun matını da alabilirsiniz daha uygun 2 paket almıştım ben
Ebrulihayat Deletedmom_48 dolapta sıfırını 460 a almıştım ısı yalıtımlı oldukları için çok pahalılar ama oturmaya başldıkları dönem için çok iyi oluyor temizlenmesi falan da çok kolay
Deletedmom_48 Elika00 bide şunu sorayım dediğinz hayvan veya sayı figürlü puzzle lar sanırım bir odaya halı büyüklüğünde için kaç paketbyeterli sizce almışsınız ya yorumlarda 4-5paket aldım diyen var ee o fiyata 5paket benim almayı düşündüğüm ürüne denk geliyor;)
Deletedmom_48 @Elika00 marka vermek sıkıntı değil diye biliyorum markası neydi acaba ve inceliği nekdar halı üstüne koyunca yeterli gelmeli
Elika00 Deletedmom_48 ben salonumun bir köşesine koydum 2 paket hali olarak kullanmadım orayı oyun köşesi yaptım orada oynuyor salonda normal salon halımız var ama oyuncakları o matın üzerinde. Oda yapacağım zaman da bu matı ortaya koyacağım hali almam gerekmeyecek ekstra evet aynı fiyata gelir tamamen kapsayacaksanız markasını bilmiyorum o yüzden söyleyemediğim 😂
Deletedmom_48 @Ebrulihayat fiyatı baya fazla 800lira 550den aşağı istesemde teklif veremiyodum 550ye aldım tessekkürler sayenizde:))inş sıkıntısız deforme vs olmadan gelir