BurcuKucuk Sevgili anneler günaydın, nasılsınız? Ben biraz gerginim açıkçası Salı sabah bademcik ameliyatı olacağım ve ameliyattan değil de sonraki iyileşme sürecinden korkuyorum var mı benim gibi geç olanlar? 🥺
mucizeminnosum BurcuKucuk 20 li yaşlarımda olmuştum sonraki sürecide zor değil ki hemen iyileşiliyo zaten korkulacak bişeyi yok ne ağrı ne sızı vardı bende rahat olun şimdi daha da gelişmiştir heralde bişeler 10 yıl önce falan olmuştum çünkü ameliyatı geçmiş olsun içiniz ferah olsun🌸
BurcuKucuk mucizeminnosum yaaa çok teşekkür ederim içim bir nebze de olsa rahatladı size de çok geçmiş olsun 💐 aslında ağrı eşiğim çok yüksektir ama internette olanların yorumlarını okuyunca biraz korktum 😖
mucizeminnosum BurcuKucuk yok yaa gerçekten hiç ağrı olmuyo doktor zaten ağrı kesici vs yazdığı için hissetmiyosunuz ağrısa da benim çok rahat geçmişti internete bakınca herkes ölüyo gibi zaten hep kötü yorumlar var ne ararsak kötü kötü şeyler çıkıyo karşımıza büyük rahatlık valla ameliyat o çekilen boğaz ağrılarından daha fazla ağrımaz emin olun😃