Bebeğim 21 aylık doğduğu günden ta ki 19 aylık olana kadar uyku düzenimiz vardı uyku düzenimizi 4 ay itibari ile oturtmuştuk. Ufakken akşam saat 9 gibi uykuya geçirdik büyüdükçe 10-10.30 gibi uyku saati oluşturduk uydu bundan 1-2 ay öncesine kadar akşam uykuya hazırlanırız bay bay yapar babasına banyosunu yapar iyi geceler deriz yatırırım uyurdu gece 2-3 kere emer uyanmadan uyurdu geri. Fakat ne olduysa son 1-2 aydır tanıyamıyorum sanki öyle bir değişiklik oldu ki uyumuyor ya çocuk asla uyumuyor gündüz tek uyku yapar 1 saat veya 1.5 saat kadar gayet normal uykusunu yapar. Gece olduğu zamanda uykusu gelir saat 10’dan sonra hazırlar odaya geçerim emer uyur fakat 1 sonra gece yarısı başlar uyanmaları kalkamam çıkmamam odadan yani su içmeye gidemem tuvalete gidemiyorum kalkamıyorum odadan onu beşiğine bıraktığım an 5-10 dakika sürmüyor bile uyanıyor hemen ağlıyor . Beşiği sallıyorum yok ayağa kalkıyor bağırıyor al diye hareketler yapıyor alıyorum sallıyorum uykusu açılmasın uyusun diye uyuyor fakat tekrar uyanıyor hemen sabaha 8’e kadar böyle devam ediyor sonrada uyumadan uyanmış oluyor gündüz oluyor.
Gündüz uyutmamayı denedim bir çok kez uyumadı evet gece yine uyumadı.
Melisa çayı ıhlamur vs denedim ilk birinci gün faydası oldu birdaha asla olmadı.
Doktora gittik bir çok kez idrar kan hepsine bakıldı genel muayene edildi çok şükür bir sorun çıkmadı.
Ama ben bitik durumdayım bu neden böyle oluyor nolur yazın