Benim var bir hikayem, okumak isterseniz yazarım. 🙏Ne olursa olsun kilo veremeyen bir insandım tam dört sene önce. Bazı sağlık problemleri vardı, kortizon hapı kullanmak zorunda kaldım. 55 kilodan 74′e falan çıktım. Bir sene geçti iki sene geçti yok ben o kiloyu veremiyorum. Gerçekten çok az yiyorum bir de çok hareketli bir yaşamım vardı bekarken bile. O halde bile veremiyordum. Bir gün araştırırken insülin direnci nedir buna denk geldim, baktım bütün belirtiler var. Dahiliyeye gittim dedim ki ben ne olursa olsun kilo veremiyorum ve artık sağlığımı etkiliyor, ellerim titriyor hemen acıkınca dedim
hemen kan aldı baktı değerlerime. Evet dedi tam sınırdasın insülin direncinde, şekere çevirmeye ramak kala yani. Birkaç ilaç verdi bunlar ne yazık ki değerlerini dengelerken mideni bulandırır, kusturur dedi. O ilaçlar öyle bir kusturdu ki beni aklım hayalim şaştı ama mecburen devam ettim, çok gençtim çünkü şeker hastası olmak istemiyordum. Aynı anda en az on bin adım attım, dört litre su. Paketli gıda sıfır yani hiç yemedim, bir sonraki ay gittiğimde beş kilo vermişim, doktor böyle devam dedi. Toplam üç ayda 15 kilo gibi bir şey verdim. Hala o kilomu korurum. İnsülin direncini kırdım çok şükürrrr. Hamilelikte bile toplam dört kilo aldım. Demek ki vücudum artık dengeleri normale döndü. Size tavsiyem değerlerinize baktırın. 🙏