Leyla1938 Anneler hipp mama 3 haftadan fazla kullanan var mi az kaldı 1 hafta daha kullansam sıkıntı olurmu?
Acelyam04 Süresimi varmış kizim 14 aylik ilk dogdugu zamanlar 1 haftada bitiyordu simdi gece uyumadan önce günde 1 kere veriyorum 2 haftayi geciyo bitmesi ama ben hava almasin diye güzel kapatiyorum Burda bekliyim bende.
Leyla1938 Acelyam04 evet üstünde yazıyor 3 hafta mama tarzı ürünler uzun süre kullanilmamasi gerekiyor zehirler Allah korusun. Ben ilk 35 gün 2 kutu kullandım tekrar aldım biraz mamayı azalttım 3 haftayı geçti bir kaç gün acaba 2 3 gün daha kullansam mi atsam mi artık bilemedm cokpahali atmayada kıyamadım işte 3 4 günden bir şey olurmu diye merak ettim
Leyla1938 Acelyam04 günde birnkere verip 2 haftada mi bitiyor mamayı çok koyuyorsunuz acaba. Ben günde 2 veriyorum bugün hiç vermedim mesela. Sizinki çok çabuk bitiyormus
Zese1701 Ben de merak ediyorum işe başlayacağım ve sadece günde 2 kere kullanılacak 4 aylık bebeğe. Mamanın süresi çok kısa. Bitmez bu paketlerin daha küçüğü yok mu acaba