Feyzosumunannesi Hilokk rota yaptırdım menenjit aşısında düşünüyorum açıkcası herşeye para buluyoruz bebeğimin sağlıgı ıcın kredi kartı ile taksıtlede olsa yaptırmayı düşünüyorum
Bayancorek Hilokk Sonradan keşke demek istemediğim her şeyi yaptırıyorum sorgulamadan. Grip veya basit bir hastalık geçirince bile kederleniyorken riske atamam 😔
Sadem01 13 aylık kızım menenjit aşısının son dozunu olmamız gerekiyor.fiyatlar uçmuş resmen nimenrix 992 TL bexsero 1250 TL olmuş yaptiramadim.beklemedeyim.ne zamana kadar yaptırmam gerekiyor bilmiyorum bilen var mı?
Hilokk Ben çok kararsız kaldım yaptıranlar da var yaptırmayan da var bir sorun olmadı bu zamana kadar
Minico Hilokk Maddi durumunuz müsaitse mutlaka yaptırın, menenjit direk beyinle ilgili bir rahatsızlık Allah korusun tedbir bizden takdir Allah’tan.
Asyaveannesi04 Hilokk rotayı da memenjitleri de yaptırdım menenjitin 2 dozu kaldı 5 doz olarak aldım zamanı gelince yaptırıcam bebeğimin sağlığından önemli değil
Mybellam_21 Doktorum önerdi önemli dedi. Açıkçası rotayıda menenjiti de yaptırdım. Menenjitin 2 çeşitini de yaptırdım. 5 7 ve 13.aylarda oluyor.
pepuk16 Mybellam_21 merhabalar bizimde 5.7.9 ve 13 olarak düzenledi doktorumuz. Bizde 9. Ayda var sizde yok neden acaba merak ettim
Melisacemre Hilokk 2 doz rota olduk rotarix aşısı. Bexsero menenjit bir doz olduk. 875 e almıştık iki ay önce. Gelecek ay tekrar ikinci dozu var 1250 TL olmus. Rotayı da 785 e almıştım geçen ay
Mybellam_21 pepuk16 yok hayır 3 doz olarak yaptık. Etrafımdaki arkadaşlarımda aynı şekilde öyle. 9.ayda yok normalde
Gulceninannesi25 Hilokk ben yaptirma taraftarıyım yaptırıyorum ama çok pahalı maalesef kimseye bisey de diyemiyorsun imkanlar el vermeyebiliyor maalesef
Pastaneusuluislakkek Hilokk rota 2 doz, 2 tip menenjit 3’er doz yaptırdım. Son dozları bu ay yaptırdım ama geçen hafta gelen zam çok kötü oldu resmen ilaçları alacağım gün geldi. Çok üzüldüm
yagmurkokusu_ Hilokk hepsini yaptıracağım özellik rsv 1 hafta sonra randevumuz var uygunluğuna raporuna bakacaklar çıkmazsa ama yapabiliriz ücretli derlerse gene yaptıracağız rota yaptırdım menenjit içinde 2 tür aşı markası var doktor kontrolünden sonra hangisini önerirse başlayacağız.