ElifMeryem25 Merhaba anneler Ya bebeğimin bağışıklığı hem düşmüş Hemde demir eksikliği çıktı Olduk et olsun yeşilik olsum hepsini yediriyorum Ocean kullanıyoruz Sizler ne yaptınız ? Bana önereceğiniz birşey varmı ? Hasta olan herkese geçmiş olsun 🌿❤️
livanurvealpinannesi61 ElifMeryem25 ocean kilo başı 2 damla veriliyor. Öyle mi verdiniz. Ocean çok etkili bir damla değil. Düşük değeri düzeltmiyor malesef. Doktor şurup yazmadı mı.
EgEmir Bizimde 11 aylık bebeğimde demir eksikliği dedi kan verdik sidafer damla verdi vitagil kullanıyorduk tamamen doğal ama bakalım umarım şifa olur bende çok üzüldüm hiç beklemiyordum cnku herşeyide yer herseydende vitamin alır oğlum aynı dediğiniz gibi.
minuq Şu ortamda zor ama haftada en az 3 kere kırmızı et , o da yoksa kurubaklagiller özellikle yeşil mercimek çok yükseltiyor , kuzu çiğerini çorbalarona karıştırabilirsiniz.Ben aylık oğluma kuzu kıyması ciğeri alıp buzluğa atıyorum yarımşar kilo baya gidiyor .Biraz da bünye meselesi çok stres yapmayın
livanurvealpinannesi61 ElifMeryem25 değer düşük ise ocean düzeltmiyor bende ocean kullandım hiç etki etmedi doktorda şurupsuz düzelmez demişti.
EgEmir ElifMeryem25 bize kabızlık yapmadı ama bilemem tabi sizin bebeğinize yaparmi hepsinin bünyesi farklı insan bsy demeye korkuo umarm ise yariodur