Cnmkzm Hangi marka iyi hipp kullanıyordum ama iki numarasını kimse önermemiş iki numarada siz ne önerirsiniz¿
Cnmkzm Bebegimveben34 bebelac gold almıştım herkes övdü diye ama şeker olduğunu duyunca vazgeçtim sma diyor herkes 😍
Melikeakiner Cnmkzm Canım bebelac goldda şeker yok, anne sütü gibi sadece laktoz var. Benim yeğenimin sıkıntıları vardı doktor bu mmaayı önerdi çok arraştırdık. gayet güzel mama. Sma da prebiyotik lif yok çok kabızlık yapıyor.
Cnmkzm Melikeakiner aptamil hiç düşünmedim. Bir yakınımın farklı bir markanın sahibi ile yaptığı görüşmede istersen bizim markayı alma ne alırsan al ama asla aptamil alma tarzında bir konuşma geçmiş. Nedense bana boş kilo yapıyor gibi geliyor ama tabi tercih meselesi 🤗 teşekkürler öneriniz için
burcusenova ben aptamil kullanıyorum. benim kuzenim çocuk doktoru, sürekli yurdışına kongrelere falan gidiyor. bana aptamil kullan dedi.
burcusenova ben aptamil kullanıyorum. benim kuzenim çocuk doktoru, sürekli yurdışına kongrelere falan gidiyor. bana aptamil kullan dedi.