zeynepoyku33 Bebeğim 1 buçuk aylık, uykuya dalmak ya zorlanıyor ağlıyor çok zor geçiyoruz uykuya. Kimyon kaynatıp verdim işe yaramadı, gaz damlası nafile. Humananin iyi geceler çayı varmış ondan versem işe yarar mı acaba ? Yardımcı olur musunuz
Minig-im zeynepoyku33 benim ki de öyle gündüzleri hele hic uyumuyor neredeyse 15er dakika falan,ben artık bu durumu kabullendim sakin kalıp oyalamaya çalışıyorum niye uyumuyor diye düsünmeyi bıraktım,bu bi süreç ve geçecek diyorum kendime
Ervakrkmzzz zeynepoyku33 benim bebeğimde 27 günlük hiç uyumuyo sürekli memede kalıyım istiyo şuan bile öğln 2 den beri toplasan 1 saat uyumamıştır. Derin bi uykusu yok yatıyorum arkamı dönmeden basıyo feryadı.
Damymom zeynepoyku33 atak mı başka bi şey mi bilmiyorum ama çabuk geçmeli sizinki gülüyor mu göz teması kuruyor mu
Minig-im Damymom bir haftadır falan,annem simdi en rahat zamanların diyor emzir emzir uyusun ama yok ya,hep memede kalmak istiyor uyuyunca yatırıyorum 15 dk sokra cığlık cığlığa yine aynı döngü.
Elif26__ 1 ay 5 günlük bebeğim aynı sıkıntılar bende de var uykuya dalmakta zorlanıyor uyusa 15 20 dk geçmıyor ağlayarak uyanıyor
zeynepoyku33 Elif26__ aynı bizimkide öyle , uykusu olduğu halde direniyor , uyusa da 20 dk falan en fazla
Minig-im Damymom her şey kolay olsn istiyoruz aslında birazda bebeklerimizin gözünden bakmak lazım onlarda farklı bir dünyaya adapte oluyorlar tanıdık tek şeyde biz anneleriyiz sakin kalıp onlara da bu hissiyatı verelim geçecek bu günler belki uzun belki kısa bi süre sonra birazcık sabredeceğiz artık hayatımızın anahtar kelimesi sabır sonra beraber oyunlar oynayıp gülüşeceğiz inşallah 😍
Damymom Minig-im öyle yani haklısınız önce onlar sağlıklı olsun sonra Allahım bize onlara bakabilecek sağlık sıhhat sabır versin