Asel_aygn valla hiç bişey anlamadım ben canım bir haftadır
İlk oğlum ateşliydi hastaneye götürdüm boğazları iltihapli dedi antibiyotik verdi calpol pedifen felann eve geldik bir gün içinde ellerinde ayaklarında dudakların da ağız kısmı heeyeri kızardı benek benek bissy ler çıktı oğlumun gözleri dahi şişti dün akşam da bezini açtım ki popo deliğin kisimlari büyük büyük sivilce tarzı ama sivilce değil kocaman bissyler çıkmış nasıl korktum acile gittik doktor yemin ediyorum asla oğluma bakmadı bakın yemin ediyorum bu sebebten gittim ve kizariklara poposuna bakmadı hatta yerinden dahil kalkmadı ya sadece oturduğu yerden işte antibiyotik dokunmuştur dedim ilk kez kullanmıyor bunu daha öncede bu anbitiyotugi kullandım dedim iğne yazıyorum yan odada iğne yaptir dedi sadece eşim col çok sinirlendi çıktık iğne yaptırdık eve geldik buğun o sivilce gibi şeyler patlamışdi antibiyotik yapmış olabilir mi ama antibiyotige alerjisi yokki olsa daha önce de kullandı
Şuan oğlumun heryeri kızarık ozelleikle ağız kısimlari hep leke şeklinde kaldı ve inanın 4 gündür sadece emiyor ağzına bir kaşık çorba dahil veremedim 😔😑