la_leomer Kizlar bu sayfadan alışveriş yapan var mı memnun kalan var mı aşırı uyguna veriyor alışveriş yapmak istiyorum
Ezo44 la_leomer ben ürün aldım iade için ekstra ücret ödedim çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için
prensesmomyy la_leomer ürünlerin hepsi.polyester 😌 iğrenç bir kumaş türü var on tane kıyafet alışverişi yaptım hiç birini begenmedim hepsi poşet gibi
Hamzaninannesi1411 Deletedmom_75 ay cidden mi bende bugün çok güzel triko elbise sipariş etmiştim takipçisi falan yüksek olunca bide saatlik indirim vardı tüh 😂 kargocu gelince kapıyı açmayayım bari umarım sorun olmaz
Deletedmom_75 Hamzaninannesi1411 valla ben seneler önce eşofman takimi aldım çok kalitesizdi evde falan gidyim artik hatta alt.esofman da yirtik bile vardi. Ucuz şeyi Türkiye de her zaman sorgulicaksin 😁
Hamzaninannesi1411 prensesmomyy ben triko elbise spor ayakkabı almıştım 160 küsür tuttu saatlik indirim varmış
esmanuursss la_leomer merhaba ben geçen sene alıyordum sadece bedeni büyük alıyordum dar kalıp ki aldığım ürünleri hala kullandıklarım var fiyatına göre ürünler
Hamzaninannesi1411 esmanuursss bende bugün alışveriş yaptım çok güzel bi elbise aldım umarım yanlış renk göndermezler inşallah bende memnun olurum
esmanuursss Hamzaninannesi1411 inşallah yaz için kumaşlar pek rahat olmuyo ama kışın bi sorun olmuyor
Hamzaninannesi1411 esmanuursss triko elbise aldım canım ben diz kapağı üzerinde. Oturma günlerinde kadınların içinde giymek için