sally canım başta 3 gün kuralı yaptım ilk yoğurt denedim bir çay kaşığı sonraki gün 1 tatlı kaşığı sonraki gün 1 çorba kaşığı. 3 günün sonunda havuç kabak patates yine 3er gün deneme. Mesela yoğurtta bir sıkıntı yaşamadıysan kabak verdiğin gün yoğurt verebilirsin. Sonra baktım alerjenik bir durum yok ben direk karıştırıp püre yapmaya başladım sonra çorba denedim doktor bana çorbalara kemik suyu kat demişti havuç kabak patates haşlayıp zeytin yağı ve kemik suyu ile ezdim bayıldı sevdi. Sonra brokoli denedim. Baktım onu da beğendi püreleri karıştırdım. Ardından yumurta sarısına başladım önce bir çay kaşığı verdim yine ama genel olarak hiç alerjik sıkıntı yaşamadığım için ertesi gün tam sarıyı labne ile karıştırıp verdim. Bu aralarda aslında yapılmaz ama ben meyve de verdim armut şeftali elma ardından muz denedim kabızlık yapmadığı için sabah kendi yaptığım cicibebe muz ve yumurta sarısı 2 kaşık da labneyi rahat yedirebiliyorum. Ama ilk başlarda çiğneme refleksleri hiç yok dışarı itecek diliyle öğürecek öksürecek korkma endişelenme zamanla yemeleri artıyor. Başta 3 kaşıktan sonra ağlayan bebeğim şimdi bir çay bardağı kadar yiyor ☺️ darısı başına