Ezgiiokay Bu aralar sezeryan kesigim cook sizliyor ve aciyor sezeryan olali 4 ay oldu sizinde oluyor mu
Elisa_umay Ezgiiokay ah ah normal doğum olsaydim keske yalvardım normal olsun diye ama doktorlar bebeğiniz hayatı tehlikede dediler acil sezeryan yaptılar
Ysgl26 Ezgiiokay 6 ay oldu üşütünce yada ağır iş yapınca sızlıyor hala. Normaldir 3 sene önce olduğum ameliyat yerleri bilr sızlar bazen kışın
ayseasln21 Ezgiiokay üşüttüğünde olur o canım ayakları ve karnını sıcak tut.Annemin de sezeryan dikişi var onun da yağmurlu havalarda sızlıyor bu Arada☺️
silacerenbuldan çok ağır kaldırdığımda yada zorlandığımda sızlama yapıyor bende sezeryan olali 4 ay oldu
Elisa_umay Ezgiiokay bende bugun 40 çıktı duşta biraz fazla kaldım bnmde sızlıyor şimdi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amaliyat sonuçta kesip yanı zor 😥
alonee HasaninannesiNecla Yoo hiç zor değil arkadaşım benden 4 ay sonra oldu yaşamadığı sıkıntı kalmadı. Kişiden kişiye değişir. İyi ki de sezaryen olmuşum
Ysgl26 HasaninannesiNecla hiç zor değil sezaryenin ertesi günü ayaktaydım her işimi de kendim yaptım şükür. Çok gözüm korkmuştu ama çok kolay geçti.iyi ki sezaryen olmuşum mecburi oldu ama normal doğum çok daha sıkıntılı
11Hilal11 Ezgiiokay sezeryan olali hemen hemen 18 ay olacak hala agriyor sanirim soguklardan kaynakli ayaklari ve beli sicak tutmak lazim