Asellina30 Ela50nur kesinlikle bol su ve anason çayı müthiş süt yapıyor eskiden yumuşak olurdu göğsüm şimdi anason çayı içtikçe komple süt dolup sert oluyor
Merveyb Galactago damla kullanıyorum artırıyor gibi sanki daha önce bestlak kullandım işe yaramadı. Sürekli bişyler iç hoşaf tarzı şeyler mesela kuru dut çok süt yapıyor.ne bulursan kaynat iç elma ayva hurma dut üzün vb.. ben de bişeylerler içmediğim sürece sütüm azalıyor. Ve sağmak da süt getiriyor. Ama yine de mama destekli gidiyoruz biz yetmiyor
Levozge Ela50nur Sıcak suyla banyo yapın, sıcak suyu goguslerinize tutun ve asagi dogru ovun süt kanalları açılıyor. Aramel anne çayı sipariş etmiştim internetten, o da iyi gelmişti. Ama bunları birakinca benim de azaldı sizin dediğiniz gibi.
Selin1234 Ela50nur ben ne zaman kek yersem sütun çok artıyor birde bol su içmek sütümü arttırıyor ve tabi imkanınız varsa bol bol uyumak kızım şuan 11 aylık sadece anne sütü aldı uyku yok denecek kadar az benim uyku haricinde geri kalanların hepsini yapıyorum haftada 1 sefer kek yapıyorum ki gerçekten bende sütü arttırdı bende kilo yapmadı ama bunu tüketirken dikkatli olmak lazım