Bende çukurambar koru da doğum yaptım kadın doğum doktorum İlknur hocaydı çok memnunum. Bebek sağlık kontrollerimize de orda devam etmeye karar vermiştik özel sağlık sigortamız olmadığı halde ancak süreç içinde deneyimlerinizi paylaşmaam gerekirse koru pediatri baya kalabalık oluyor özellikle hafta sonları. Hele son zamanlarında hafta sonu açık olduğu için baya baya yoğun oluyordu. Bebek için özellikle salgın döneminde çok zor oluyor kontrole gitmek hastalık kapmak açısından riskli yani. Orda Süer hoca baya iyi diye ona gitmiştik evet iyi hoş tecrübeli bir doktor kesinlikle fakat çok hızlı muayene ediyor. İki doktor daha deneyimledik Süleyman bey ve Buket hoca ama biz en çok Burçin Dur hocayı beğenmiştik. Arkadaşımda onun için gidiyor. Telefon numarasını vermişti ve soruma da hemen watsaptan dönüş yapmıştı. Elçin bey var bir de onu da iyi bir hekim diye biliyorum doğumumda bebeğime ilk muayeneyi yapmıştı hiç unutmam 🙂 Sonrasında muayenehanesi olan hastane dışında başka bir doktora gitmeye karar verdik şimdi çukurambar da Elif Güney hocaya götürüyorum bebeğimi çok memnunum. :)