Kubramagdalena Bebeğim normalde hipp combiotic kullanıyordu. 2 numarasına geçtiğimizden beri sürekli kusuyordu ben de aptamil vermeye başladım 2 gündür. O da gaz yaptı 😢 sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Ebruferit Kubramagdalena bende hipp 2 kullanıyorum çok şükür bizde birsey yapmadı canım bebelac kullandım kabiz yaptı aptal gaz kabiz yapti SMA yi dene istersen ondanda memnun herkes ama her bebege farklıdır
Tulker_erm_34 Kubramagdalena Bizde hipp combiotic 1 kullanıyorduk 2 noya geçince bebelac gold ile devam ediyoruz sorun yok çok şükür
esilesil Kubramagdalena merhaba. Evolvia ve hipp kullandım. Bebeğimin gazına ve kusmasına iyi gelmedi. Doktor bebelac AR almamızı önerdi. Bi sıkıntı yok kısmalarımız ve gazımız geçti. Doktorunuza danışın öncelikle
Kubramagdalena Ebruferit normalde hippten memnunduk ama 2 numarası ağır geldi işte. Bi de bebelac denemek istiyorum memnun olan çok kişi var gibi. Bakalım bizde nasıl olacak. Olmadı sma deneyeceğim bir de ☺️
Kubramagdalena Ebruferit siz combiotic mi kullanıyorsunuz organik mi? Belki combioticte sıkıntı vardır
Kubramagdalena burcusenova evet aldım, az önce verdim tadını da sevdi sanırım. Bakalım gaz yada herhangi bi şey yapacak mı
Kubramagdalena Deringzm bebekten bebeğe baya fark ediyor. Bize aptamil baya gaz yapıyor başkaları çok memnun 🤷🏼♀️