elizabeth Esrailknur_ özel bi şey yapmadım parkta bahçede ya da kitaplarda gördüklerimizden yola çıktım. Aa bak kızım küçük bir kedi, bak kocaman şişko bi köpek geliyor gibi gibi. Sürekli konuşup anlatarak.
durumelegimm Esrailknur_ mucit karıncanın 2/4 yaş cırt cırtlı kitabında bu kavramları öğrenebileceği bölümler var tavsiye ederim
Gmze34 BarlasMomm karnima balon koydum aaaa sisman oldum cikardim zayif oldummm,bi tane onun karnina koydum eglenciliydi
Wanderlust Esrailknur_ ogretmekten ziyade gun icinde herseyi betimlerseniz daha kolay ogrenir. Yaparak yasayarak ve eglenerek ogrenme en kalici ve hizli ogrenmedir
Gmze34 Esrailknur_ markette satilan saklama kaplarindan aldim uclu ic ice gecmeli hayvan desenli once buyugu sonra kucugu ogrettim iki denemeden sonra buyuk kucuk ogrendi, diger esyalrida boyle yavas yavas ogretirim herhlde
NuruKelam Esrailknur_ Adeda yayınları ile. 2 yaştan itibaren aldım içeriğinde buna benzer çok çeşitli kavramlar var büyük küçük uzun kısa vs. Çokta faydasını gördü oğlum size de tavsiye ederim. Bir de dedikleri gibi gün içerisinde davranışlarımız konuşmalarımız da etkiliyor.
Dondurmalikahve Esrailknur_ Zıt kavramları kitaplardan ve çevresindeki örneklerle öğrendi. Çevresinden verdiğim örnekler onun için daha kolay oldu öğrendiklerinde bu sayede pekiştirmişti. Diyelim ki yoldayız iki ağacı birbiriyle kıyaslıyorduk Bu ağaç kısa bu ağaç uzun diyordum aynı şeyi şişman zayıf için de örneklendirebiliriz iki insan görüyordum biri şişman biri zayıf diyordum. Evdeki eşyalardan da uzunu kısayı büyüğü küçüğü onun yanında soğuk sıcak ılık şekilleri böyle öğrendi
Jelibonsmom Esrailknur_ Okul öncesi dönem çocuklarına görsellerle, oyuncaklarla ve etkinliklerle(boyama,kesme,yapıştırma) şeklinde öğretiyoruz, bebeklerde resimli kartlarla , oyuncaklarla uygun olabilir diye düşünüyorum 🙏🏻