Gozde001 Kızlar kuzım 7 aylık mercimek çorbası yapıp verebilirmiyim çok faydalı yapmak istiyorum ama bi tedirgin oldum birden sormak istedim
Ugggg Gozde001 bende kabak ve mercimek çorbası yapmak istiyorum .kabak alamadım daha mercimekte gazdan dolayı korkutuyor.
Babe Gozde001 Ben 3 gun once yaptim yedirdim yedikten sonra gazini alttan cikartti rahat bir sekilde.Sonrasinda sorun yasamadik.Benim kizim dogdugundan beri rahat gaz cikartan bir bebek o yuzden yedirdim.
Apalie Gozde001 gaz sıkıntısı için endişe ediyorsanız içine biraz kimyon koyun, ben öyle yapıyorum ve bir sıkıntı yaşamıyoruz
Alyask Gozde001 ben verıyordum bı sıkıntı olmamıstı özellıkle sarı mercımek çok daha faydalı kırmızıdan
whatsmomd Gaz sebebiyle isterseniz az miktarda deneyerek başlayın. Ya da ezogelinde mercime biraz daha az oluyor ondan başlayarak mercimekte geçiş yapın.
Karam Gozde001 cnm bende ogkuma 7 aylikkn verdim ilk 3 gun kuraliyla bide icine kimyon attim azar azar gazini aliyo cik sukur hic bi sikinti yasamadik gaz yada rahatsizlanmadi ve cok sewiyo suan 10 ayligiz 😊
Deletedmom115 Gozde001 Canım benimde en korktuğum seydi mercimek çorbası vermek o yüzden 8. Ayda vermeye başladım ama çok şükür hiç sorun olmadı istersen dene sorun olmazsa verirsin.