Elf67 İyi günler arkadaşlar bebeğim 4 .5 aylık ve 5.300 gram Aptamil mamaya başladık zayıf olduğu için sütüm yetmiyor ya da doyurmuyor 1 ayda 300 gram almış ve henüz dönmüyor ne zaman döner acaba sizin bebekleriniz ne zaman döndü gelişimleri nasıl
Dilaraortacc Elf67 bebegim 3 ay 20 günlük dönüyor yavaş yavaş ama 6 ayda da donebilirdi hiç takma kafana bol bol karin üstü egzersiz yaptır dert etme sağlıklı olsun da ❤️❤️
ppzeynep Elf67 Dönme benim için bir kıstas değil. Benim bebeğim de 4,5 aylık. Destekli oturabiliyor. Ellerinden tutunca ayakta durabiliyor ama dönemiyor. Siz de takmayın, bir süre daha gözlemleyin. Başka becerilerini de yoklayın.
Nazli13 Elf67 6 aylikken tam anlamıyla dönmeye başladı suan 8 aylik yere yatinca dönüp duruyor surekli😬 hiic onları düşünmee bebegin illaki dönecek oturacak sürüncek yürücek, akışına bırak 🎈
Elf67 Agaclargibi neyle besliyorsunuz mama veriyorsanız hangisini veriyorsunuz şaşırdım iyice çocuk aynı iki aylık gibi aşırı zayif
Elifcix Elf67 5 ayın içinde sütüm azaldı meme reddi yaşadık mama meme gittik 6 aya kadar sonra tamamen mama aldi tam 1 yaşına kadar 1 yaşında devam sütüne geçtik. Sma ile başladık hippe donduk gayet memnundum
Nuc1206 Benim kızım da tam dönemiyordu doktorumuz dönme ve emeklemeyi gelişim kıstası olarak almadığını söyledi Bunun üzerine kızı rahat bıraktım kendi kendine dönmeye başladı artık😅
ruveydaensar Elf67 5 aylık benimki de dönmüyor. Gerçi yere yatar yatmaz bağırmaktan dönmeye fırsatı olmuyor da olabilir 😂 kucakta gezse anca 🤷🏻♀️
Naime-grbz Elf67 benimkide 1 hafta sonra 5 aylık olcak tam dönermiyor yarım dönüyor sağa sola omuz üstü