ANA-HAT Arkadaşlar bebeğim 6 ay 8 günlük son 2 haftadır sabah 5e kadar uyumuyor. 5 te yatınca da öğlen 12 ye kadar neredeyse her saat başı uyanıyor 12 de tamamen kalkıyor. Akşam üstü 1 saat kadar daha uyuyor sabah 5 kadar yine aynı artık ben dayanamıyorum küçücük bebek nasıl dayanıyor anlamadım. Keyfi de yerinde bir rahatsızlığı da yok şükür. Var mı böyle olup düzelen acaba bir geçiş dönemi mi bu?
2503 ANA-HAT bizde 6 ay62 günlük 5.aydan beri gece milyon defa uyanıyorum uykusunu öne çekti 8-9 gibi uyuyor. İki gündür gece 2 defa uyanıyor.
Tubamert ANA-HAT ya bende anlamadım 1000 defa kalkıyor emiyor yatıyor yerine bırakıyorum 10 dakika sonra kalkıyor anlamadı. Kasım’da Doğum iznim bitiyor ne yapacam bilmiyorum uykusuz gitmeler işe 🤪🤦🏻♀️
ANA-HAT 2503 Gece erken uyusa kalkmasına razıyım ama sabah 5 de uyumak çok zorluyor beni dengem şaştı iyice. Sizinde düzene girer inşaAllah
ANA-HAT Tubamert Zor gerçekten ya uykusuzluk tüm gününü etkiliyor insanın kasıma kadar düzene girer belki
BensuMasal Benim kızımda 6 aylık oda aynı 5,5’ta uyuyor. Sanırım bu diş kaşıntısı yüzünden. Uykuya hasret kaldım valla.
BensuMasal Diş yok henüz ama kaşıntı yaptığı için uyuyamıyor. Doktor söylemişti. Diş kaşıyıcı alın artık bence.
BensuMasal ANA-HAT bilmez miyim bizimkisi de aynı. sürekli yere atıyor ben temizliyorum yine atıyor 😀😀😀
BensuMasal ANA-HAT bilmez miyim bizimkisi de aynı. sürekli yere atıyor ben temizliyorum yine atıyor 😀😀😀