Kızlar bebeğim beş aylık kolik bir bebek dogdugundan beri anne yanı küçük sallanan besiklerde yatıyor ve çok fazla alıştı ona büyük anne yani beşiği var ona yatırmak istiyorum artık çünkü yattığı beşik artık küçük gelmeye başlıyor rahatça sert geniş mis gibi yatağı var ama ona yatttigi an gözünü açıyor mesela dün oglen ikiden akşam 7 ye kdr orda uyutmaya çalıştım kendi uyuduğu küçük besikde uyutup oraya götürüyorum anında uyanıyor memede emerken uyuyor oraya yatırıyorum yine uyanıyor hiç bir şekilde 10 15 dakika deniyorum sallıyorum uyumuyor orda ama memede uyudugunda herzamanki yattığı besigine bırakıyorum hiç uyanmıyor akşam 7 de en son duş aldırdım uykusuz olduğu için huysuzlasti çünkü duş sonrası emerken uyudu yatırdım yine uyandı agladi uykusuzluktan küçük besigindeki yatağını yastığını koydum oranın içine yine uyandı ya dün oglenden akşam 10 a kadar uğraştım ne yemek ne ev toplama hiç bişey yapmadım ama başaramadım hic bir şekilde orda uyumadı sunuda denedim uykuya iyice daldikdan sonra gece uykusunda götürdüm yine uyandı yarım saat sonra yine o besikde uyuttum öbürüne aldım en son tekrar uyandı bı saat sonra artık pes ettim yardımcı olur musunuz nasıl alistirmam lazım bı insan yatağını bu kadarmi benimser deneyimli anneler yazsın lütfen çözüm olarak .