Nevbahar NehirVolkan cok motive oldum cook sagolun 🤣🤣🤣🤣 neyse ki burdan sizlerden bilgi alabiliyorum 😁
NehirVolkan Nevbahar hahahha ne demek ne demek her zaman en azından hazır olun 8 yıla kadar her yaşı tattım 😂
NehirVolkan Nevbahar siz de iyi ki varsınız biri büyüdü diğeri daha minnak o da çabuk büyüyor ama ya ☺️
Nevbahar NehirVolkan ahh evet ufakliklae cabuk buyuyoo daha dun gibi dogumum ama suan 1yasinda saka gbi 😱😱😁
NehirVolkan Nevbahar ayy evettt geçen gün uçn balonlardan gördü istedi şok oldum nsılda büyüdü o kadar bir şeyler istiycek kdar her çocukta nasıl insan sanki ilk defa anne oluyormuş gibi hissediyor annelik çok güzel yaa 😂
Nevbahar NehirVolkan ahhahaah bizimkide gordugu her topu isteneye baslayinca anladim buyudugunu vallahi oyle annelik hen asiri zor ama asiriii asirii guzel birseymiş 🙏🏽🙏🏽😍😍
Ummahan250820 minisinannesiii33 16 aylık fazlası var eksiği yok ne sendrommuş ya her ayın bi zor sendromu var 😄
Kimyageranne123 minisinannesiii33 2 yaş ve 3 yaş sendromunu daha görmediniz diyorum sadece 😑 Allah hepimize sabır versin
NehirVolkan Nevbahar ay bende öyle yaa bide öltükten sonra gülmesi kafasını dizime koyması minnaklar yaaa ❤️