birprensannesi0208 Kızlar kan tahlili vermişdim dün aldım sonuç bu doktor 6 haftalık dedi ama beta hcg düşük gibi geldi bana bilgisi olan varsa
Elisa34 birprensannesi0208 6 haftalık için çok düşük betahcg adetiniz kaç gün gecikti arkadaşımın dün 1176 çıktı keseyi göremedi üç dört haftalık demiş
irsemiaa birprensannesi0208 neye göre 6 hafta dedi? Bu değere göre ultrasonda kese bile gözükmez. Adete göre dediyse de geç döllenme olabilir kesin hafta vermesi saçma başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim
Sena_aksacc birprensannesi0208 son adet tarihin neyse odur Beta hafta belirlemez Benim 6,7 iken 5 haftalıktı Gelişimi de gayet normal hatta doğuma kadar 3 hafta önde gidiyordu Son adet tarihi baz alınmalıdır Sonrası düzenli olarak beta artışı oluyor zaten
birprensannesi0208 irsemiaa adetin en son başlangıc tarihine göre dedi sağlıkocağında dediler zaten hastaneye gidemedim daha da banada saçma geldi bencede daha kücük öyle diyince kafam karışdı acıkcası
irsemiaa birprensannesi0208 geç döllenme olmuştur muhtemelen mesela ben tam adetime 3 gün kala hamile kaldım bu yüzden adetim tam 1 hafta gecikti öyle kan verdim beta 24 çıktı doktorum adeti değil ilişki tarihi-14 gün olarak hesapladı ve tüm gebelik boyunca bunu baz alarak göre devam ettik. Ultrasonda hafta farkı olursa düzeltme yapar doktorunuz.
birprensannesi0208 irsemiaa kafam karışdı herkes farklı farklı söylüyor ilk cocukda hatırlamıyorum nekadarda kese gözükdü oyğzden burda sırayım bir dedim boşu boşuna hastaneye git gelde yapmak istemiyorum