Ecemilay NaimeYilmaz bir tane kızım var başka düşünmüyorum ama eşim ikinciyi çok istiyor kısmet bakalım
Neslihan5241 NaimeYilmaz 4 erkek evlat annesiyim 30 yaşımdayim ve en büyük oğlum 11 ortanca 10 ufak oğlum 7 ve bebeğimde 1 ay 17 günlük.
icidisibiranne Bir kızım var 7 aylık Rabbim hepimizin evlatlarını korusun 2.konusunda çok kararsızım bazen 3 4 sene sonra yaparım diyorum bazen zorlandığımda tekte kalırım Allah isteyene versin diyorum 😅
Ezgiray02 NaimeYilmaz 😂😂😂 1 oğlum var ama 10 çocuğa bedel yemin ederim bu kadar huysuz bağırıp çağıran inat anne sözü hiç dinlemeyen bir çocuk kimsede vallahi görmedim bazen öyle gıcık oluyorum ki hani kitaplar var ya ayy şöyle yapın böyle yapın çocuklarınıza bende çocuğunuza nasıl gıcık olunur diye bir kitap cıkartıcam az kaldı
Zeynep5561 NaimeYilmaz bir tane melek kızım var rabbim sağlıklarını eksik etmesin inşallah tüm çocuklarımızın 🤲🏻
tiredmom_ joyfulmom ben kendim öğretmenim. Çocukların okuldaki hallerini görünce tek çocukta karar kıldım. Bir de okul diyorum ha bir de bunun dışarısı var. Evde göz kulak olabilirim ama dışarıda okulda olamam. Bir taneyi ancak kontrol altına alabilirim