Cerenyrt Merhaba sevgili anneler, Bebeğimizle 11 günümüzü doldurduk.. herşey yolunda çok şükür.. ama kafama takılan iki şey var 😄 göbeğimiz daha düşmedi ama bugün hafif kanlı olduğunu gördüm düşecek herhalde, kanlı olmasıda normalmidir sizlerede bir danışıyım istedim 🤔 Birde 1 haftadır rutin bir şekilde gündüz öğlen emer uyur güzel.. ama akşam saati olunca huzursuzluk geliyor ağlamalar, memeye gelince sakinleşmeler ve peşi sıra kakaya çıkma, kucakta dolaştırıyoruz öyleydi böyleydi saat 10-11 oluyor sonrada o saatte ben bir kerelik 90 cc mama veriyorum 2 saatde olsa uyuyım diye.. sonra işte 1 saate uyuyor bir şekilde 😨 gecede yine gündüzki rutinini yapıyor emiyor uyuyor vs. Yani anlayacağın akşamları 3-4 saat anlamadığım bir problemi var.. Burda okuduğuma göre 15 günden önce gaz kolik vs olunmaz Gün içinde 40 dk 1 saat emer beni sütde var acaba akşama kadar süt bitiyor doymuyordamı huzursuzlanıyor. Fikri olan varmı 🤭😊
Cennetinsusu Cerenyrt Göbek bağıyla ilgili bilgim yok. Büyük ihtimalle gazı olduğu için uyumuyor. Geceleri vurur gaz sancısı daha çok, masaj yap annesi
AselRuveydam_12 Memede süt bitmez aksine emdikçe çoğalır bol bol emzirin 0-3 ay arası bebek memede yaşar sizin kokunuz ne emmek onu rahatlatıyo yapabildiği tek şey emmek bırakın emsin uyumaması açlıktan değildir diye düşünüyorum ☺️