Meyra1 Kızlar telefonum ı Phone 6 Hala kaldı mı demeyin evet var 8 yıl oldu hala kullanılıyorum ama hafıza sorunu ve şebeke sorunu yaşıyorum bazen sarj%50 de kapanıyor Yeni almak istiyorum ama 11 i bile 17000₺ olmuş biraz nakit ve biraz nakit avansla halledeyim diyorum çalışmıyorum Bide bu parayı vermek koyuyor biraz ama daha da alamam imkansız gibi bsey Bi diyorum kurutma makinası mı alsamkafam karman çorman eşim de şubatta da kurtmaya bakarız diyor ama bu sefer oda zamlanacak offf pfff Kararsızım napcam bilemedim 🥴🥴🥴 siz olsanız napardınız
Agness Meyra1 Ben olsam telefon alırdım. Hep elimizin altında, hastalık, sağlık , herseyde … Kurutma makinesi bana hiç cazip gelmiyor yaw nedense 😅 büyük konuşmak istemem ama param olsa da almam
Meyra1 Gamzedagyeli kurtma makinasını da subattan sonra dedi o yüzden kararsızım 😆ocaktan sonra da telefon olur 20000₺ 😪😪
Gamzedagyeli Meyra1 valla taksitle falan alabiliyorsan al bence. iPhone kullanan insanda başka tel kullanmak istemiyor bende öyleydim ama mecbur kalınca feragat ettim 🥺pişman mıyım ? Evet pişmanım 😂😂😂ama kurutma makinesiyle tanışınca da dedim hayatım kurtuldu o neydi oyle yıka as topla bide ¾ günde zor kuruyor falan. Kız bide şu var ev hiç toz olmuyor kurutma yokken ev sürekli toplanıyordu valla 1 hafta toz almasam anlaşılmaz yani o derece 😂😂😂
Meyra1 @“Agness”#p2388624aslında bu fikir bile yoktu eşime promosyon yattı 12 bin üstüne de o şekilde yapalım alalım dedi başka sansın olmayabilir zaten nerden geldiği belirsiz bari telefona gitsin diye konuştuk yani hiç gelmeeyebilirdi hiç de almayabilirdim😂😂😂
Nureyyla Meyra1 benim önceliğim telefon olurdu çünkü kurutma için şu ana kadar ne yapıyorsam ona devam ederim ama telefonda o olmuyor işte komşudan mi kullancaz 🤣 kurutma her türlü bulunuyor ucuza da ama iphone çok pahalı ve sürekli artıyor fiyati
Smyra58 Meyra1 iPhone alman sartmi insanları anlamıyorum neden şartlarıni zorlaya zorlaya bı marka uğruna biseyelr yaparlar ki ?