Merveda1 E bebekte marketlerde hiçbir yerde hipp organic combiotic 1 mama bulamadık bugün sadece internette görünüyoruz sizin olduğunuz şehirlerde de durum böyle mi?
Bugleminannesii Merveda1 kesinlikle zamlardan dolayı ya getirmiyorlar ya saklıyorlar ne zamandır eczaneden alıyorm uyguna ve uzun süredir 3no Bebelac getirmiyorlar ebebekde de 400gr olanı var marketlerde var ama aşırı pahalidan satıyorlar heleki int
Melekbas Merveda1 ben istanbulda yasiyorum dun gittim almak icin butun mamalar vardi. Uygulamasini indirip stok bakip baska bir subeye gidebilirsiniz eger varsa gecen haftada reyon tamamen doluydu dunde oyle
Oglu_m Bende Bebelac Gold bulamdim bı eczanede buldum.800 Gr mi 180 alıyordum olmuş 234 cogun eczane Ocak 15 te gelcek dedi tabi zamlı olcakya gelmiyor olmadığından değil en son e bebekte 179 a buldum iki kutu aldım mama hipp vardı civilde ebebekte
Merveda1 Kocaeli’de avm de baktım marketlere baktım hatta trendyol market vs hep tükenmiş görünüyor e bebek online da bile tükendi diyor 1 numarası
Cansu28_ Merveda1 Bulunduğunuz ilde file market varsa orda hipp1 mevcut . Geçen hafta bende bulamadım . File marketten online olarak aldım. Şu an fiyatına baktım 350 gr 159,90 ₺ .