Yigitefeannesi Kızlarrrr umarım doğru değildir ve keşke bir marka belirtilseydi haberlerde ve o marka çıkıp bi açıklama yapsaydı bu neeeee buuuu😨😳
elizabeth Yigitefeannesi robocok’un bi serisinde kamera var telefondan bağlanıp falan evin içini görebiliyorsunuz diye biliyorum ama nedense bu haber çok inandırıcı gelmedi bana 🤷♀️
Yigitefeannesi Berilsmom13 ayyy markayı nereden gördünüz ben bayağı bakındım kimse yazmamış marka bende çok şaşırdım benim süpürgem de kameralı 🫠
Yigitefeannesi Saafie 😁😁evet bu büyük bir muamma İbrahim Tatlıses’in bir videosu varya eliyle soru işareti yapıp bu bir soru işaretiydi diyor işte bu soru da aynen öyle sorulmalı ama haberde pek çok soru var beyin yakıyor 😁
Yigitefeannesi elizabeth yaaa bende Karaca kullanıyordum sonra roboroc aldım kameralı diye haberi görünce anlık bi bakıştık bi afalladım ama açıklamayı okuyunca olabilir diyor veriler sızdırılmış inşallah doğru değildir 🫠🫠
mavikalpefe124 Yigitefeannesi açıklama yapıldı.yalan haber olduğunu bu süpürgelerde görüntü alma özelliğinin olmadığı söylenmiş
Yigitefeannesi mavikalpefe124 açıklamayı ben göremedim nereden baktınız şuan öyleyse derin bir oh çkeyim 😁
mavikalpefe124 Yigitefeannesi google bakarsanız. İrobot süpürge özel görüntü çekmiş orda çıkıyor. Doğrudur diye umuyorum.
anneyimben- Yigitefeannesi bu zamanda robot süpürgeye bile güvenmeyeceksin. Neyse fakirlik işe yaradı ilk defa sfsfsf