Eda0804 Kızlar bn normal de 1 ayda olurum bu ay 8 gün gecikti iki defa test yaptım tek çizgi bugun yaptığım test te tek çizgi ama hala adet olmadım ne içersem adet olurum ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Sonaypin Eda0804 ne olur ne olmaz bir dr götünün ya da test yaptırın. Negatif olursa dr ilaç yazar adet olmanız için
aslanveannesi1 Eda0804 benım de öyle oldu bu ay da 4. Gün gecikti test yapmaya bile korkuyorum. Ama sizin kaç defa megatif çıkmış bu kadar gecikmeye birşey olsa net bi şekilde çıkardı merak etmeyin
Balinannesii Eda0804 ben 2 ay adet olmadım daha 2 gün önce oldum adet söktürücü kullandım ve maydonoz suyu kesinlikle çok iyi geliyor
Cennet1212 Eda0804 adet sokturucu ilac alabilirsiniz benim 13 gun gecikti maydanoz suyu ictim corek otu yedim adet sokturucu ictim sukur 2 gun sonra oldum
Eda0804 aslanveannesi1 korkunun Ecele faydası yok diyip yaptım testi 2 defa ama çıkmadı tek çizgi ama insan korkuyor
aslanveannesi1 Eda0804 aynen bende yaptım 3. Gün gecikme de hiçbirşey çıkmadı negatif ama hala olamadım mevsimsel mi etkilendik acaba
Nur_nur_26 Eda0804 mide bulantısı veya baş dönmesi tarzı durumların yoksa için rahat olsun diye git eczaneden erken gebelik testi al normal testler den değil. Negatif çıkarsa hemen 1 su bardağı maydonoz suyu iç ılık olarak. Aradan da 15 20 dk sonra adacayi iç bak gör 5.6 saat içinde gelecek.
Aylizzmm Nur_nur_26 adacayi emzirirken icebilirmiyiz acaba 7 aylik bebeğim soğan kürü yaptım ise yazamadım 2 ay geldi 2 aydırda olamadim