saksidegilim İyi geceler sohbet olsun istedim. Ben henüz hamileliğimi öğrenmeden aşermiştim. Mumbara😀😀 öyle böyle değil burnuma kokuyodu. Ömrümde ilk defa canım bi şeyi o kadar çok istedi. Yiyemedim o ayrı:)) başka da olmadı:) sizlerin?:)
Mizmizmyrtle saksidegilim yaprak sarma 🥹 rüyamda gördüm uyandığımda kokusu vardı böyle ağzım sulanmıştı bir tek onu aşerdim zaten
Mdngny saksidegilim mercimek köftesi hamile olduğumu bilmiyordum ekranda gördüm acayip canım çekmişti kalkıp hemen yapıp yemiştim 😃
Laden saksidegilim sadece portakal aşerdim 9 ay boyunca. Yaz mevsimiydi. Rüyalarıma giriyordu öleceğim öyle istiyorum ki yemek. Böyle yuvarlak dilimlenmiş tabağa konulmuş şekilde rüyalarıma giriyordu. İnternetten baktık çuvalla satıyorlardı. Allah razı olsun annemin komşusundan. Buzluğunda varmış verdi rüyamdaki gibi dilimleyip yedim. Sabahı diğer komşusu manavda görmüş o da almış getirmişti. Ah canım portakal… ilk ve son aşermemdi😁
saksidegilim Yaşadığımız ilçede bi yer açılmış mumbar falan yapan bi yer. Eşim süprizim var sana diyo geçenlerde😀😀
Mizmizmyrtle saksidegilim ya inanır mısın böyle annemin yaptığı sarmadan istemişti canım annemde de o an yaprak yoktu akşam üstüydü ben sana yapcam dedi ama ben o an istiyordum yani gittik marketlerde hazır sarmalar varya ondan buldu getirdi eşim ama tabi beni hiç tatmin etmedi bir kaç gün sonra annemin sarmasından yemiştim 🥰
_YanakReisinAnnesii Brokoli 🥦 aynı zamanda ilk kustugum şey de o oldu şimdi dokunamıyorum bile hâlâ midem kalkıyor 😂
saksidegilim _YanakReisinAnnesii aa ilginç olmuş sizinki😀 kaç aylık bebeğiniz küçük mü hala tiksindiğinize göre küçük olmalı:)
124dorukcum124 Kavurma rüyamda gördüm ama öyle Böyle değil ekmek bana bana yağları akıyordu yerken sabah bi uyandım acil kavurma yemem lazım açım diye panik bi haldeydim şimdi gülüyorum cidden aşermek çok başka bi olay 🤣🤣🤣
saksidegilim Mizmizmyrtle yaa:) ya biliyo musunuz benim canımın istediği şeyler de hep çocukluğumda yediğim şeyler olmuştu. Böyle dedemin bahçeye diktiği köy domatesi. Yufka ekmek varya evlerde yapılan ondan istemişti mesela. Bi çok şey olmuştu şu an aklıma gelmiyo. Hep çocukluğumdaki tatları istemişti canım. Acaba bilimsellikleri alakası var mıdır😀 sizinki gibi annemin patlıcan dolmasını falan istemiştim.