__mom Mrvsmt2502 fairy bulaşık deterjanı döküp kıyafet üstüne öyle makineye atıyorum 95 derecede köpükte bekleyip yıkıyorum sonra leke çıkarsa tekrar makineye atıyorum bulaşık deterjanından arınsın diye
Mrvsmt2502 __mom yaptım bacım kıyafetin hali kalmadı yüksek derecede yıkanmaktan . Cennet hurması lekesi öyle bi leke ki çıkmıyor kıyafetin rengi attı leke çıkmıyor
Mrvsmt2502 Nezzz_ yok kaliyesinden değil canım kumaş polyesterli olunca daha kolay çıkıyor sanırım pamuklu ya da ipekli kumaşlötan daha zor çıkıyor lekeler benimkiler pamuk hep çıkmayanlar
Mrvsmt2502 __mom sadece boynuna değil kollarına da geçirilen önlükler var onlardan edinmek gerekiyormuş tecrübe ederek öğreniyor insan 😂
cikolatadelisi okuyor elite home için beyazlardakini çıkarıyor. Renklileri çıkarmıyor yazmışlar yorumlara
okuyor cikolatadelisi beyazları ve renklileri ayrı ayrı beklettim sıcak suda çıkardı bizim lekeleri. Ama renkleri karıştırmamak lazım yoksa beyazları boyuyo
okuyor Mrvsmt2502 kaka ve muz lekesi vardı bizde çıkmayan. Onları çıkarttı. internetten aldım ben .elit home çamaşır suyu tozu ve leke çıkarıcı
Mrvsmt2502 okuyor beyaz sabunla bunları çıkartıyorum ben canım bi tek cennet hurması lekesi ve çok az domatesle başım belada 😂🥰